Bursa’da araç satışı kanlı bitti

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde benzin istasyonunda araç satışı sırasında çıkan silahlı kavgada kan döküldü.

Bursa’da araç satışı kanlı bitti

Hakan GÖNÜL/OLAY

Olay geçtiğimiz ay Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Akçağlayan mahallesinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi.

Müşteki Zafer Ç.(30) aracını satmak üzere şüpheli Yasin İ.(28) ile buluştu. İkili başta konuştukları sırada bir konuda anlaşamayarak tartışmaya başladı. Sonrasında şüpheli Yasin İ. arabaya yaklaşan Zafer Ç. ile kavga etmeye başladı.

O sırada otomobilin içerisinden av tüfeği ile ateş ederek Zafer Ç.’yi ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı. Durumu ağır olan Zafer Ç. hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri diğer iki şüpheliyi olay yerinde yakalarken av tüfeği ile yaralayıp kaçan Yasin İ. cinayet büro ekipleri tarafından uzun süreli teknik takip sonucu av tüfeği ile birlikte ikametinde yapılan baskında yakalandı.

Yapılan sorgulamada suçunu kabul eden Yasin İ. bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Durumu ağır olan müşteki Zafer Ç.nin ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X