Bursa’da aranan 11 kişi yakalandı

Emniyet ve jandarma ekiplerinin ülke genelindeki huzur ve güven uygulaması kapsamında, Bursa’da aranan 11 kişi yakalandı.

Bursa’da aranan 11 kişi yakalandı

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezinde bin 200 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada 2 bin 325 kişi Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasına tabi tutuldu. Bu kişilerden aranan 11’i yakalanarak ilgili birimlere teslim edildi.

 

Bazı kişilerin üst aramasında bir ruhsatsız tabanca, 8 tabanca fişeği, bir kurusıkı tabanca ve bir adet sahte 100 lira ele geçirildi. Bar, restoran ve eğlence mekanları gibi umuma açık 71 iş yeri denetlenerek 13’ü hakkında cezai işlem uygulandı.

 

Ekiplerin kontrol ettiği 533 araçtan 6’sı trafikten men edildi, 37’siyle ilgili bazı eksikliklerden dolayı 14 bin 33 lira para cezası kesildi.

 

İl Jandarma Komutanlığı görevlileri de ana caddelerde ve kent giriş çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarına gelen araçlarda ayrıntılı arama yaptı. Ekipler uygulama kapsamında ayrıca umuma açık yerlerde bulunan kişileri denetledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X