Bursa’da ayrıcalıklı bir mola: Mercure Hotel Bursa

Dünya markası Accor Hoteller zincirinin güçlü halkası olan Mercure Hotels’e bağlı Mercure Hotel Bursa birden fazla konsepti ile hizmetinizde.

Bursa’da ayrıcalıklı bir mola: Mercure Hotel Bursa

Birçok farklı konsepti bünyesinde barındıran, Bursa’nın yepyeni oteli “Mercure Hotel Bursa”, kente sürprizlerle birlikte geldi. Öncelikle 56. Uluslararası Bursa Festivali’nin açılış konseri solisti, dünyaca ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar’ı ağırlayan Mercure Hotel Bursa şık dekorasyonu ve üstün kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekti. Yemek ve özel mutfaklar konusunda iddialı olan otel dünya çapında birçok oteli bulunan Accor Şirketler Grubu’nun Bursa’daki yatırımı olarak planlandı.

İş gezileri ve dinlence için dört dörtlük bir otel olan Mercure Hotel, bahçe manzaralı sessiz cephesiyle de farklılık gösteriyor. İstek üzerine bebek yatağı da bulunuyor. Geniş Bursa Ovası manzarası ve termal spa imkânlarıyla konuklarına huzur dolu bir atmosfer sunan Mercure Hotel’in 35 metrekarelik bahçe manzaralı, konfor ve teknolojinin kusursuz birleşimini sunan çift kişilik yataklı Superior odalarında kasa, klima, çalışma masası, oturma alanı, saç kurutma makinesi, ücretsiz banyo ürünleri, terlik, duş, düz ekran TV, mini bar ve elektrikli su ısıtıcısı bulunuyor. Bursa’nın tarihi semt merkezine, turistik yerlere, antika, hediyelik eşya ve ünlü kumaşlarıyla tipik şehir pazarlarına, BUTTİM Kongre ve Fuar Merkezi’ne, otelden araçla birkaç dakikada ulaşılabiliyor olması da, Mercure Hotel’in avantajları arasında. İş gezileri için de ‘ideal’ konumda bulunan otel, Da Vittorio Ristorante Italiano, Hanedan Restaurant, Olimpos Bar ve uluslararası nitelikteki mutfak hizmetiyle de öne çıkıyor.

 

Restoranlarıyla dikkat çekiyor

Başaşçı Ahmet Arslan ve ekibinin hazırlamış olduğu birbirinden lezzetli yemekler ile Hanedan Restaurant’ta muhteşem bir lezzet deneyimi sizleri bekliyor. Ayrıca İtalyan mutfağının önemli şeflerinden olan Vittorio Sindoni’nin eşsiz sunumuyla “Da Vittorio Ristorante Italiano” size alışılmadık bir lezzet deneyimi yaşatacak. Panoramik Bursa manzaralı Olimpos Bar’da dostlarınızla birlikte geçirdiğiniz zaman daha da değerlenecek. Termal kapalı yüzme havuz, Türk hamamı, spa keyfi ve fitness center ayrıcalıkları ile Yaşasın Hayat Bursa, size özel imkân ve avantajlar ile Mercure Hotel Bursa’da hizmetinizde.

 

 

Gerçek İtalyan restoranı

Özellikle dünyanın tanınmış şeflerinden İtalyan lezzet dâhisi Vittorio Sindoni’nin eşsiz sunumuyla tadılacak yemekler hiç unutulmayacak. Gerçek İtalyan lokantası ‘Da Vittorio Ristorante İtaliano” Bursalılara ve otel misafirlerine harika bir yemek deneyimi tattıracak. İpek Yolu üzerinde bulunan Bursa artık dünyanın birçok noktasından gelen turistlerin gözdesi konumunda. Mercure Hotel Bursa, dünya standartlarının da üstünde bir “food&baverage” esprisiyle konuklarına gerçek damak tadı şölenleri sunacak.

Muhteşem Bursa manzarasına diyecek yok

Canlı müzik eşliğinde dinlendirici bir zaman dilimi… Muhteşem Bursa manzarasına karşı keyifli bir akşam yemeği ya da dostlarla paylaşılan bir kahvaltının tadı başka hiçbir şeyde yoktur. Mercure Hotel Bursa’da teras katında konumlanan Olimpos Bar, unutulmaz anıların mekânı olmaya aday. Akdeniz ve Ege mutfaklarının muhteşem tarifleri, Mengenli Başaşçı Ahmet Arslan ve ekibinin maharetli ellerinden Mercure Hotel Bursa konuklarının masalarına sunulacak. Bu lezzet deneyimi sadece Türkiye’den değil dünyanın birçok noktasından lezzet gezginlerini şehrimize çekecek.

Yaşasın Hayat Bursa, sağlıklı yaşamın sırlarını sunuyor

Günlük yaşamın yorucu temposundan uzaklaşmak için Yaşasın Hayat/Bursa Mercure Hotel Bursa’da hizmetinizde. Cilt bakımı, spa, fitness, Türk hamamı ve daha birçok sağlıklı yaşam imkânı hizmetinizde olacak. Şehrin karmaşasına kısa bir mola vermek, fazlalıklarınızdan kurtulup hafiflemek, arınmak dinlenmek ve yenilenmek…

Toplantı, davet ve düğünler için özel salonlar

Aynı anda 400 kişiyi ağırlayabilen, 500 metrekare büyüklüğündeki Yasemin balo salonu, gerek şık mimari dizaynı ile, gerekse tüm misafirlerinizin sahneye hâkim olduğu kolonsuz, 15. katında bulunması itibarıyla eşsiz bir şehir manzarasına hâkim, Bursa’nın tek balo salonuna sahip Mercure Hotel Bursa sizin için unutulmaz bir geceye imza atıyor.

Bursa’ya ilkleri getiren otel: Mercure Hotel Bursa

Vega toplantı salonlarının en önemli özelliği 2’ye bölünebilir bir oda olması. Vega 1 toplantı salonu ve Vega 2 toplantı salonundan oluşan salon 160 m2 olup, farklı oturma düzenlerinde 155 koltuğa kadar çıkabilen bir kapasiteye sahip. Vega 3 salon 80 m2 büyüklükte olup, tiyatro oturma düzeniyle 94 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyor. Toplantı salonlarında; headtable, ekran, projeksiyon cihazı, kürsü, laser pointer, kahve makinesi, telefon gibi yardımcı olabilecek ekipmanlar mevcut. 50 metrekare büyüklükte olan Nilüfer 2 toplantı odası, VIP toplantı organizasyonlarınız için özel tasarlanmış dekorasyonu ile, şıklığı ve ihtişamı bir arada yansıtan mobilyalarla dekore edilmiş toplantı odasında kendinizi özel hissedeceksiniz. 16 kişilik butik toplantı organizasyonlarınızı düzenleyebileceğiniz bu toplantı odasında, alacağınız özel servis hizmetinin yanı sıra teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanacaksınız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X