Bursa’da ayrılmak isteyen eşine kurşun yağdırdı!

Dokuz yıl önce imam nikahı ile evlenen ve beş yaşında erkek çocukları olan Feyzi B. (40) ile (35) Semihe Ş. şiddetli geçimsizlik nedeni ile iki yıl öncede ayrılmak istemiş ve o zamanda Feyzi B.eşini ayaklarından vurmuştu.

Bursa’da ayrılmak isteyen eşine kurşun yağdırdı!

HAKAN GÖNÜL

Olay dün akşam saatlerinde Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı İsmetiye mahallesinde bulunan baraj yolunda meydana geldi.

Dokuz yıl önce imam nikahı ile evlenen ve beş yaşında erkek çocukları olan  Feyzi B. (40) ile (35) Semihe Ş. şiddetli geçimsizlik nedeni ile iki yıl öncede ayrılmak istemiş ve o zamanda Feyzi B.eşini ayaklarından vurmuştu. Fevzi B.yargılanma sürecinde tekrar eşi ile barışmak istemiş ve kadın istememişti.

Dün akşam üzeri Semihe Ş.’yi arabasına alıp çalıştığı tekstil fabrikasına götürmek amacıyla yola çıkan Feyzi B.’nin yaşanan tartışma sonucu güzergah değiştirerek arabayı baraj yoluna sürdüğü ve kadını arabadan indirip yol kenarına fırlatarak belinden çıkardığı silahı ile dizlerine ve ayaklarına üçer el ateş ederek kaçtığı belirtildi.

O sırada olayın yaşandığı bölgeden geçen bir ailenin ise yaralı kadını alıp otobüs durağına getirdiği ve çağırılan ambulansın Semihe Ş.’yi Çekirge Devlet Hastanesi’ne getirdiği ifade edildi.

Yoğun bakıma alınan kadının tedavisi sürerken, kaçan şahıs hakkında arama çalışmaları başlatıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X