Bursa’da baba-kıza acı veda

Bursa’da İhsan Meşe (45), av tüfeğiyle önce eşi Pakize (43) ve kızı Nazlı (19) Meşe’ye ateş etti, sonra kendisini vurdu. Olay yerinde ölen baba ve kızın cenazeleri Bursa’da toprağa verildi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Pakize Meşe’nin cenazesi ise memleketi Diyarbakır’a gönderildi.

Bursa’da baba-kıza acı veda

Olay, dün saat 12.00 sıralarında, Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi, Ertuğrul Sokak’ta meydana geldi.

İhsan Meşe, iddiaya göre, aile içi tartışmanın ardından evdeki av tüfeğiyle Pakize ve Nazlı Meşe’yi vurduktan sonra kendi başına doğru ateş etti. Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, İhsan Meşe ve Nazlı Meşe’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Pakize Meşe ise ambulansla yaralı halde kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılan İhsan ve Nazlı Meşe’nin cenazeleri, gece saatlerinde Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mezarlığı’na defnedildi. Pakize Meşe’nin cenazesi ise memleketi Diyarbakır’a gönderildi.

İhsan Meşe’nin müteahhitlik yaptığı ve çevresinde sessiz, sakin bir kişi olarak tanındığı belirtildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X