‘Bursa’da bana haksızlık yapıldı’

Beşiktaş’la ilk kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Şenol Güneş, “Yapılan haksızlığı en masum şekilde aktarmaya çalıştım. Ayrıca üzüldüm de” diye konuştu.

‘Bursa’da bana haksızlık yapıldı’

Geçtiğimiz sezon Bursaspor’u çalıştıran ve ardından Beşiktaş’a giderek 63 yaşında ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Teknik Direktör Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında yeşil beyazlı kulüpte kendisine haksızlık yapıldığını söyledi. Sezon devam ederken, Bursaspor maçının ardından Ömer Hayyam’ın bir sözünü basın toplantısında medya mensuplarıyla paylaşan Şenol Güneş’in bu paylaşımına yorum getirmesi istendi.

AÇIKLIK GETİRDİ

Deneyimli çalıştırıcı, “Bir şey yaşayınca sözler anlam teşkil eder. ‘Yalan doğrudan kaçar, karanlık aydınlıktan kaçar. Güneş yalnız olsa da ışık saçar.’ Bakmayın burada kalabalığız bugün kaybetsek yalnızdık… Onları orada o dönemde de yapılan haksızlığı en masum şekilde aktarmaya çalıştım. Ayrıca üzüldüm de. Orada Bursa’da bana haksızlık yapıldı. O sözler de tam oturdu. Sadece benimle ilgili değil, camiayla da ilgili… Beşiktaş’ın sessizliği artık çok büyük ses getiriyor. Sanki Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde geride kaldı deniliyor. Buna ihtiyaç vardı. O dönemde hem kendim hem de takımım için çok da anlamlı bir söz olduğunu hissettim. Her geçen gün o sözlerin daha da anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

SIKINTI ÇEKTİLER

Güneş ayrıca “Şampiyonluğumuzun, başarımızın anahtarı bana göre rakipler. Bizi ne kadar zorlamışlarsa biz o kadar iyi olduk. Son günlerde şahsıma gösterilen ilgiden, abartılı övgülerden, daha önce haksız eleştirilerde olduğu gibi olumsuz etkilendiğimi söylemek istiyorum. Biz hiçbir zaman kahraman olmadık, kahraman olmak da istemedik. Sadece görevimizi yapmaya çalıştık. Lige baktığımızda kendimizi ve Fenerbahçe’yi başarılı görüyorum. Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor sıkıntılar çektiler. Olağanüstü çıkış yapan Konyaspor ile Başakşehir ve Osmanlıspor’u tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonası’nda da milli takıma başarılar diliyorum. Bugünden itibaren artık lig bizim için bitmiştir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X