Bursa’da beklenen kar yağışı başladı

Bursa’da beklenen kar yağışı sabah saatlerinde şehir merkezinde etkisini gösterdi.

Bursa’da beklenen kar yağışı başladı

Hafta sonu etkili olan yağmur yağışı, haftanın ilk günüyle yerini kar yağışına bıraktı. Hava sıcaklığının yer yer sıfır dereceleri gösterdiği Bursa’da kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor.

 

Evlerin çatıları, araçların üstleri bembeyaz olurken, yağmurlu bir güne yatıp kar yağışlı bir güne uyanan vatandaşlar ise hallerinde oldukça memnun olduğu görüldü.

 

Kent genelinde etkili olan kar yağışı bugün ve yarın etkili olması beklenirken, belediyeler ve karayolları tüm hazırlıkları tamamlayarak bekleyişe geçti.

Meteoroloji Bursa Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 2 gün sürmesi beklenen kar yağışı şiddetini artırması bekleniyor. Kentte kar yağışına orantılı olarak termometrelerin ise eksi dereceleri göstereceği açıklandı.

 

Bursa’da okullar tatil olacak mı? 

 

İstanbul dahil yurdun bir çok şehrinde okullar tatil edildi, Bursa’da ise bugün ve yarın sürecek kar yağışının şiddetini gittikçe artırması bekleniyor. Hal böyle olunca öğrenciler ve velilerin aklına gelen ilk soru şu oluyor: Bursa’da okullar tatil olacak mı?

 

Bu konuda Bursa Valiliği’nden (bursa.gov.tr) ise ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Valilik ve ilgili makamlardan konuyla ilgili yapılacak her açıklama, olay.com.tr aracılığıyla sizlerle paylaşılacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X