Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da belediye başkanından örnek hareket! O da çöpleri temizledi…

Gemlik Belediyesi, yapımı devam eden yeni sahil yolunu halkın kullanımına hazırlarken, çevre duyarlılığına dikkat çeken örnek bir çalışmaya daha imza attı. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Sedat Akkuş ve yürütme kurulu üyelerinin katılımıyla sahil yolunda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Gemlik Belediyesi, yapımı devam eden yeni sahil yolunu halkın kullanımına

Başkan Şükrü Deviren, çalışmaların ardından yaptığı açıklamada, “Kentimizin yeni sahil yolunu hemşehrilerimizle birlikte kullanıma hazırlıyoruz. Başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz, Kent Konseyi üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikte sahil yolumuzu temizledik.

gemlikin yeni sahil yolu birlikte temizlendi 4

Bu çalışmalarla sadece çevre temizliği değil, aynı zamanda çevre bilincini de güçlendirmeyi hedefliyoruz,” dedi.

gemlikin yeni sahil yolu birlikte temizlendi 6

Gemlik Belediyesi olarak kentin tüm sahillerine sahip çıkacaklarını belirten Başkan Deviren, “Sahillerimizi temiz tutacak ve koruyacağız.

gemlikin yeni sahil yolu birlikte temizlendi 8

Hemşehrilerimizin nefes alacağı, doğayla buluşacağı alanları birlikte oluşturacağız,” ifadelerini kullandı.

gemlikin yeni sahil yolu birlikte temizlendi 5

gemlikin yeni sahil yolu birlikte temizlendi 2


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure ikramlarının bu
Sıradaki Haber Bursa’da aşure bereketi! Bu kez orada dağıtıldı…