Bursa’da bıçaklı kavga!

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, tartışma sonrası çıkan bıçaklı kavgada Hüseyin B. ve Kadir K. yaralandı. Yaralanan iki arkadaş, Kadir K.’nın kullandığı araçla hastaneye gitti.

Bursa’da bıçaklı kavga!

Olay, saat 01.00 sıralarında Orhangazi’de Arapzade Mahallesi Şehit Hüseyin Uslu Caddesi’nde meydana geldi. Hüseyin B. (31) ile Kadir K. (31) ile arkadaşları Kaan İ. (32) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine iddiaya göre Kaan İ. üzerindeki bıçağı çıkararak Hüseyin B. ve Kadir K.’yı bıçakladı. Olayda Kadir K. karın boşluğundan, Hüseyin B. ise kalbinin altı ve yine karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yaralanan iki arkadaş Kadir K’nın kullandığı araca binerek Orhangazi Devlet Hastanesi’ne gittiler. Burada sağlık ekipleri tarafından acil servise alınan Yaralılardan Kadir K., Orhangazi Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınırken, Hüseyin B. ise hayati tehlike kaydı ile Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sonrasında kayıplara karışan ve iki kişiyi bıçakladığı ileri sürülen Kaan İ. sabah saatlerinde Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Kaan İ. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X