Bursa’da bin 200 polisle uyuşturucu operasyonu

Bursa’da bin 200 polisin katılımıyla gerçekleştirilen helikopter destekli uyuşturucu operasyonunda 60 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da bin 200 polisle uyuşturucu operasyonu

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi, Asayiş Şubesi, Çevik Kuvvet Şubesi ve Özel Harekat Şubesi ekipleri Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki 16 mahallede bulunan 50 eve eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Polis helikopterinin de havadan desteklediği operasyonda özel hareket ekipleri evlerin kapılarını koçbaşı yardımıyla kırarak adreslere girdi. 

 

Ekipler evlerde 4 özel eğitimli narkotik köpeğiyle birlikte arama yaptı. Arama yapılan evlerin etrafı ablukaya alınırken, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yol kontrolü yaptı.

 

Operasyonda aralarında satıcı ve kullanıcıların da bulunduğu 60 kişi gözaltına alınırken, değişik miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız da operasyonu yerinde yönetti. Operasyon sonrası açıklamalarda bulunan Yıldız, “Şehrimizde huzur ve güvenin sağlanması için emniyet teşkilatımız 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde. Uyuşturucuyla mücadele bizim terör kadar önem verdiğimiz bir alan. Gençliğimizi, geleceğimizi çalan uyuşturucuya karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.” dedi.

 

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X