Bursa’da bir başarı hikayesi yazdı!

Tahsin Tam, Bodrum ve Karacabey’deki teknik direktör deneyimleriyle Bursaspor’u hedefe taşıyacak.

Bursa’da bir başarı hikayesi yazdı!

Yeni sezonda Bursaspor’u çalıştıracak olan Teknik Direktör Tahsin Tam, 2.Lig temsilcilerimizden Teco Karacabey Belediyespor’u düşme hattından alarak play-off finali oynatma başarısı gösterdi. İzmir’deki finalde sezon başında çalıştırdığı Bodrumspor’a kaybeden Tahsin Hoca tam bir başarı hikayesi yazdı. Yeşil beyazlı kulübün altyapı takımlarında uzun yıllar forma giyen 53 yaşındaki teknik adam daha sonra İnegölspor, Bozüyükspor, Tavşanlı Linyitspor, Gebzespor, Gönenspor,Kestel Belediyespor ve Gemlikspor’da oynadı.

KİMLERLE ÇALIŞMADI Kİ?
2002 yılında futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük kariyerine Gaziantepspor’da başlayan Tahsin Tam, Okan Buruk’un yanında 42, Mutlu Topçu’yla 38, Bülent Uygun’la 18, İsmail Kartal’la 16, İbrahim Üzülmez’le 7, Sergen Yalçın’la 3 maça çıktı. Gaziantepspor’da Tamer Tuna’nın da 35 maçta yardımcılığını yaptı. Tamer Tuna ile Göztepe’nin yolunu tutan Tahsin Hoca İzmir ekibinde 12 maç kaldıktan sonra Sivasspor’a gitti. Daha sonra yeniden Göztepe’ye dönüp Tamer Tuna ile 29 maçta daha çalıştı.

YARDIMCILIKTAN 1 NUMARAYA
Yardımcı antrenörlük kariyerine yine Tamer Tuna ile Antalyaspor’da çalışırken son veren Tahsin Tam, Bodrumspor’la birlikte teknik direktörlüğe adım attı. 2020-2021 yılları arasında Bodrumspor’da müthiş işlere imza atan ve 37 maçta 1.92 puan ortalaması yakalayan Tahsin Tam, geçen sezonun devre arasında Karacabey Belediyespor ile anlaştı. Geçen sezon 22 maçta 2.27 puan ortalaması ile takımını başarıdan başarıya taşıyan Tahsin Tam, Karacabey’i play-off finaline kadar çıkardı. Teknik Direktör Tahsin Tam, 2. Lig’de toplam 30 maça çıktı, 21 galibiyet, 6 mağlubiyet, 3 de beraberlik elde ederek iyi bir çıkış yakaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X