Bursa’da bir efsane; 15 yıldır iyiliğe adanmış bir hayat…

Bursa’da 15 yıldır hayatını iyiliğe adamı Nazım Gökçe bir efsaneye dönüşüyor… Gökçe’nin yaptıklarını Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, kaleme aldı…

Bursa’da bir efsane; 15 yıldır iyiliğe adanmış bir hayat…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bu sütunlardan onun hikâyesini zaman zaman aktarıyoruz. Zira, belki okuyan dostlarımız da böylesi bir girişime kendilerince destek olabilirler.

Nazım Gökçe tam 15 yıldır plastik kapak ve karton kağıt topluyor. Yine plastik atık şeritlerle de sepetler örüp ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Zaman zaman sattığı kapak ve kartonlardan elde ettiği gelirle üniversite öğrencilerine burs, SMA hastalarına yardım yapıyor. İhtiyaç sahibi ailelere de katkıda bulunuyor. Şimdilerde sokak hayvanları için de çabalıyor.

Gökçe’nin bu son derece insani girişimine Bursalı hemşerilerimiz de topladıkları kapakları getirip kendisine teslim ederek destek veriyorlar.

Örnek yardımseverliğiyle Gökçe’nin hikayesi ulusal basının da ilgisini çekiyor. Kendisiyle sık sık röportaj ve haberler yapıp, onun bu insani çabalarını ülkemize ve dünyaya duyuruyorlar.

İyiliğin peşinde koşan Gökçe’yi biz de bir kez daha kutluyoruz. Kentimizde ve ülkemizde Nazim Gökçe gibi yurttaşlarımızın, hemşerilerimizin sayısı çoğalmalı.

HABERİ PAYLAŞ
4 adet yorum var

4 adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X