Bursa’da bir genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü!

Gemlik’te dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi kalbinden bıçaklanması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bursa’da bir genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü!

Olay, dün akşam saatlerinde Gemlik ilçesinin Balıkpazarı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Düzgün A. isimli genç bıçakla yaralandı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan ve kalbinden bıçaklandığı öğrenilen Düzgün A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmaları sonucunda bıçaklama ve cinayet olayına karışan şüphelinin kimliği tespit edilirken, olayda kullandığı öne sürülen bir adet ekmek bıçağı da adli emanete alındı.

Nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırılan Düzgün A.’nın otopsi işlemleri yapıldı. Hastaneye akın eden Düzgün A.’nın yakınları ise, burada sinir krizleri geçirdiler. Polis ekiplerinin şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X