Bursa’da bir hayal gerçek oldu

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Mercedes-Benz Team 16 Derneği Başkanı Ramiz Yıldırım ve 14 arkadaşının yaptığı önemli bir dokunuşu köşesinde paylaştı…

Bursa’da bir hayal gerçek oldu

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’da klasik otomobil tutkunlarının sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklenmiş. Önceki gün elektronik postamıza düşen iletiden gördük ki, kentimizde ihtiyaç sahibi engelli bir kızımıza küçük dokunuşla büyük bir mutluluk yaşatılmış.

Mercedes-Benz Team 16 Derneği Başkanı Ramiz Yıldırım ve 14 arkadaşı, doğuştan yürüme engelli Fikriye’nin umreye gitme hayalini gerçekleştirmişler. Fikriye’nin umre yolculuğu için gerekli masrafları üstlenen dernek üyeleri ve gönüllüleri, onun kutsal topraklara gitmesini sağlamışlar. Gidişte uğurlarken,  dönüşte de araçlarıyla kendisini karşılayarak ona moral vermişler.

Başkan Yıldırım’ı tanıyoruz.

Fikriye’nin Türkiye’ye umre dönüşü sonrası aradığında sevinçliydi. Marka otomobil tutkunları olarak bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yıldırım, özel çocuklara daha bir önem verdiklerini, bundan sonra da dernek olarak sosyal sorumluluk katkılarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Güzel bir topluluk. zaman zaman böylesi katkılarla büyük mutlulukların yolunu açıyorlar. Engelli bir kızın ve ailesinin rüyasını gerçeğe dönüştürmek onları da fazlasıyla mutlu etmiş.

Kutluyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X