Bursa’da bir ilçede daha eğitime kar engeli!

Bursa’nın ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışı eğitime ara verilmesine neden oluyor. Dün geceden beri etkisini gösteren kar yağışı sonrası özellikle öğrencilerin en çok sorduğu soru ‘Bursa’da okullar tatil mi?’, ‘Bursa’okullar yarın tatil mi?’ sorusu

Bursa’da bir ilçede daha eğitime kar engeli!

Kar yağışı yurdun büyük bölümünü etkisi altına alırken özellikle Bursa’nın yüksek kesimlerinde de kendisini gösteriyor.

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, kar yağışı sebebi ile bütün taşımalı sistemle eğitim gören okullarda eğitime bir gün ara verildi. Orhaneli’de taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilere yarın (30 Aralık Cuma) için tatil ilan edildi.

Yine Orhaneli’de gece yapılacak toplantıda, ilçe merkezindeki kar yağışı durumuna göre tatilin diğer okulları da kapsayıp kapsamaması tartışılacak.

BURSA’DA OKULLAR TATİL Mİ? 30 ARALIK CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’nin yaptığı uyarılar sonrası, Bursa’da da yoğun kar yağışı beklenirken, yine özellikle öğrenci ve velilerin en çok sorduğu soru, ‘Bursa’da okullar tatil mi?’, ‘Bursa’da okullar yarın (30 Aralık Cuma) tatil mi?’ sorusu oldu.

Bursa’da şu an için okulların tatil edilmesi ile ilgili bir gelişme yaşanmazken, Bursa Valiliği’nden veya valiliğin internet sitesi olan bursa.gov.tr üzerinden bir açıklama yapılması halinde anında sizlere aktaracağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X