Bursa’da bir ilçede daha okullar tatil edildi!

Yurt genelinde süren yoğun kar yağışı ilçede de etkili oluyor. Mustafakemalpaşa’da dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime iki gün süreyle ara verildi.

Bursa’da bir ilçede daha okullar tatil edildi!

İlçe merkezinde 15 cm bulan kar nedeniyle ana arterleri açık tutmaya çalışan Mustafakemalpaşa Belediyesine ait ekipler tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Tipi şeklinde devam eden kar yağışı çok sayıda kırsaldaki mahalle yolunda ulaşımın durmasına neden oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesine ait greyderlerin dün gece başlayan yol açma çalışmaları ise aralıksız sürüdüğü öğrenildi.. 

Halen Çiviliçam, Güvem, Hacıahmet  Yenikızılelma ve Ömeraltı mahalleleri istikametinde bulunan 70’e yakın mahalle yollarının kapalı olduğu bildirildi.

Yol açma çalışmalarını sürdüren ekiplerin sabah saatlerinde mahalle yollarını açtığını fakat rüzgarla birlikte yağan karın kısa bir süre sonra yolları tekrar kapattığını bunun neticesinde yolları açık tutmakta sıkıntı yaşandığı öğrenildi.

EĞİTİM VE ÖĞRETİME İKİ GÜN SÜREYLE ARA VERİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda mahallenin yolları kapanırken ilçe merkezinde de görülen kar yağışı nedeniyle İlçe Kaymakamlığı tarafından okulların iki gün süreyle tatil edildiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X