Bursa’da bir ilçeyi rahatlatan hamle! Başkan rahat nefes aldı…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın iki dağ ilçesinde büyük sıkıntı olan bir durumla ilgili yeni gelişmeyi bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa’da bir ilçeyi rahatlatan hamle! Başkan rahat nefes aldı…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Kentlerin altyapısına yapılan yatırımlar o şehirlerde oturan vatandaşın yaşam kalitesini artırıyor.

Ancak altyapı yatırımlar sürerken sıkıntılar çekilebiliyor.

İlimizin güneyindeki Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde bir süredir altyapı yenileme ve doğalgaz şebekesi döşeme çalışmaları devam ediyordu.
Yüklenici firmaların işi sarkıtmaları yüzünden ilçe sakinleri büyük sıkıntı yaşadı. Fatura da haliyle ilçe belediye başkanlarına kesildi. Vatandaş tepkisini onlardan çıkardı.

Ancak, önceki gün Orhaneli’de sıkıntıları kısmen ortadan kaldıracak asfalt çalışmalarının başladığını görmek sevindirici.

Kıyı semtlerden başlamak suretiyle Orhaneli’nin merkezdeki cadde ve sokaklarına da yayılacak sıcak asfalt çalışmasını Başkan Ali Aykurt göğsünü gere gere sosyal medya hesaplarından, “Söz verdiğimiz gibi, 300 Evler mahallemizde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı” diyerek duyurdu.

300 Evler, ağırlıklı termik ve kömür işletmelerinden emekli çalışanların oturduğu müstesna bir semt. 300 Evler Muhtarı Ramazan Bal uzunca süredir sıcak asfalt bekliyordu. Hatta bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan da  ricacı olunmuştu.

300 Evler’in asfalt sorunu bittiğine göre sıranın artık merkeze geldiği anlaşılıyor.

Altyapı inşaatlarının uzaması vatandaşı bunalttı ama artık sefa sürme vaktinin de geldiği anlaşılıyor.

İlçenin tek ana caddesindeki asfalt dökümü de bittiğinde Başkan Aykurt daha da rahatlayacaktır.

İki dağ ilçemizdeki altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlandıkça sosyal medyaya yansıyan tepki ve eleştiriler de azalacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X