Bursa’da bir ilk ‘COHO Fuarı’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile Türkiye’de ilk defa otel, restoran, cafe ve hastane sektörüne kontrat işleri yapan güçlü tedarikçilere yönelik Contract Hotel Expo Bursa Fuarı 11 Kasım çarşamba günü kapılarını

Bursa’da bir ilk ‘COHO Fuarı’

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarların serbest ticaretin kazandırdığı en önemli pazarlama ve tanıtım ortamlarından birisi olduğunu söyledi. Dünyada sektörler arasında rekabetin güçlendiğini, firmaların ise inovasyona dönük projeleriyle katma değerini arttırdığını belirten Burkay, “Fuarcılıkta lider olmak istiyoruz. Türkiye’de ilk defa hayata geçecek olan COHO Fuarı da, bu noktada sektörde çözüm ortaklarını buluşturan en geniş platform olacak. Bursa’da sektöre yeni bir ivme kazandıracak COHO Fuarı, kentimize katma değer sağlayacağına inanıyorum. 4 gün boyunca sürecek olan fuar ile firmalarımızı nitelikli alıcılarla buluşturarak, işletmelerimizin pazar payını arttırmayı hedefliyoruz” dedi. Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü de, Coho Fuarı’nın 4 salondan oluşan alanda 100’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımında hazırlandığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X