Bursa’da bir tuhaf olay! Belediye bu tesisi neden şikayet etti?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa’nın dağ ilçelerine kırsal turizmi getiren ve hem Valilik hem de Büyükşehir Belediyesi’nden destek gören tesisle ilgili garip bir olayı bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’da bir tuhaf olay! Belediye bu tesisi neden şikayet etti?

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

6 yıl oldu… Yelda-Arif Doğru çifti, baba ocağı Gököz Köyü yaylasında, kendi arazilerine bungolov evlerle turizm için çok güzel bir tesis kazandırdılar.

TKDK kredisiyle Gököz Göleti yanına kurulan tesise Valilik ve Büyükşehir Belediyesi de destek verdi. Kısa sürede Bursalıların sevdiği İstanbul’dan bile hafta sonları konuk ağırlayan tesiste dileyen ATV’ler ya da atlarla çevre turları yaptı, Uludağ’ın zirvesini seyretti.

Hatta…

Büyükşehir turizme destek için çit çekti, gölet çevresine piknik masaları koydu.

İşte…

Gököz Natural Park’a döşenen taşların söküldüğünü, piknik masalarının toplandığını, Keles Belediyesi ve muhtarlık oluruyla konan, içinde hayvanların bulunduğu konteynerlerin kaldırıldığını  görünce şaşırdık.

Meğer…

Keles Belediyesi’nin çayır işgali şikayetiyle Savcılık tarafından karar verilmiş.

Dağa kırsal turizm getirip örnek olan izinli tesisi belediyenin şikayetine şaşırdık.

HABERİ PAYLAŞ
5 adet yorum var

5 adet yorum var

  1. Bizde devamlı gideriz tesis çevirmiş işgal etmiş biz hiç gittiğimizde oturup piknik yapamadık tesisin alanında banklar vardı ayrıca göl kenarlarında oturacak yerler yürüyüş yolları yapılmasını çok isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X