Bursa’da bol yıldızlı gece

Önceki akşam Bursa’daki farklı noktalarda sevenleriyle buluşan Fatih Ürek, Tan Taşçı, İlyas Yalçıntaş ile Emre Kınay ve Zeynep Alasya, sevenlerine eğlence dolu saatler yaşattı.

Bursa’da bol yıldızlı gece

ÜNAL ÖZBAY

ŞARKILARIYLA COŞTURDULAR

Bursa, önceki gece birbirinden ünlü sanatçıları ağırladı. Jolly Joker’de sahneye çıkan Fatih Ürek, şarkılarıyla eğlendirdi. Ürek Bursalılara; ‘Bursa çocukluğumun geçtiği, sanat hayatımın başladığı en özellerimden. İyi ki varsınız ve beni yalnız bırakmadığınız’ sözleriyle teşekkür etti. 

Pop müziğin güçlü sesleri Tan Taşçı Hayal Kahvesi’nde, İlyas Yalçıntaş ise 22.02’de şarkılarını Bursalılar için seslendirdi.

EMRE KINAY’DAN KAMPANYA

Usta oyuncu Emre Kınay, başrolünü Evrim Alasya’yla paylaştığı ‘2 Bekar’ isimli oyunuyla önceki akşam bir kez daha Bursa’daydı. Merinos AKKM’nde sahnelediği oyunun başlamasına kısa süre kala sosyal medya hesabından bir de kampanya başlatan Kınay, ‘Oyuna çift halinde gelen Bursalılardan bir bilet alana bir bilet te benden…’ mesajını paylaştı. Kınay’ın kampanyasına kayıtsız kalmayan Bursalılar, oyuna ilgi gösterdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X