Bursa’da bomba paniği!

Bursa’da, bir lise öğrencisinin karnesini almak için okuluna giderken ağır gelen sırt çantası ve valizini Emniyet Müdürlüğü binasının dış duvarının dibine bırakması, panik yaşanmasına neden oldu.

Bursa’da bomba paniği!

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Ö.F.A. (16), kaldığı yurttaki eşyalarını bir sırt çantası ve valize doldurarak karnesini almak için okuluna gitti.

Ö.F.A, ağır gelmesi üzerine sırt çantası ve valizini okulun yakınında bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının dış duvarının dibine koydu. Bunları fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine bomba imha uzmanı ve terörle mücadele timi başta olmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, bina önündeki caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı.

Uzman tarafından söz konusu eşyalar kontrol edilmek üzereyken Ö.F.A. geldi. Polisleri gören Ö.F.A, bunların kendisine ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler, onunla çanta ve valizin bulunduğu yere gitti. Öğrencinin, eşyalarını almasının ardından cadde trafiğe yeniden açıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X