Bursa’da bu kavşağı kullanacaklar dikkat

Kent Meydanı – Terminal Raylı Sistem hattı inşaatı kapsamında, 24 Ocak Salı (yarın) günü saat:10:00’dan itibaren Metro Gross Market (Real) kavşağı trafiğe kapatılacak. Ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Bursa’da bu kavşağı kullanacaklar dikkat

UKOME Kurulunun 25.12.2015 tarih ve 623 sayılı kararı doğrultusunda oluşturulan komisyonun kararına istinaden; Kent Meydanı-Terminal (T2 Hattı) Raylı Sistem Hattı İnşaatı Yapım işi kapsamında Balıklı Köprüsü ile Gençosman arasındaki bölgede kazı çalışmalarının üç etap halinde yapılması planlanmıştır. Bu kapsamda birinci etap Metro Gross Market ile Balıklı Köprüsü arasındaki bölüme ait Kent Meydanı istikametine gidiş yönünde öncelikle şerit daraltması yapılarak trafiğin aktarımı gerçekleştirilecek olup, 24 Ocak Salı (yarın) günü Saat: 10:00’dan itibaren Metro Gross Market (Real) kavşağı trafiğe kapatılacaktır.

Kavşak alanındaki dönüşler alternatif güzergah olarak Beşyol ve Küçükbalıklı köprülerinden sağlanacaktır.

Sürücülerimizin Kent İçi Hız Limitlerine uymaları ve kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olunması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X