Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da buğday alımları başladı: Üreti̇ciye tam destek!

Türkiye’nin en verimli tarım merkezlerinden biri olan Yenişehir’de, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) 2026 yılı hasat dönemi buğday alımları başladı. Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, hasat döneminin sorunsuz ve konforlu geçmesi için tüm hazırlıkları titizlikle tamamladıklarını söyledi.

Türkiye’nin en verimli tarım merkezlerinden biri olan Yenişehir’de, Toprak Mahsulleri

Yenişehir’in tarımsal üretim gücünü her alanda destekleyen Yenişehir Belediyesi, TMO’nun buğday alım noktası olarak belirlediği Biber Pazarı alanında kapsamlı bir düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

bursada bugday alimlari basladi ureticiye tam destek f404a92abd39

Hasat döneminin sorunsuz ve konforlu geçmesi için tüm hazırlıkları titizlikle tamamladıklarını ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en bereketli ve verimli topraklarına sahip ilçemiz Yenişehir’de, çiftçilerimizin hasat dönemini daha rahat, güvenli ve sorunsuz geçirebilmesi adına belediye olarak gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Alımların gerçekleştirileceği Biber Pazarı alanında ekiplerimizle birlikte kapsamlı düzenlemeler yaptık. Çiftçilerimizin ürünlerini daha konforlu, düzenli ve güvenli bir ortamda teslim etmelerine katkı sağladık. Ayrıca alım sırası bekleyen üreticilerimizin daha rahat vakit geçirebilmesi için gölgelik alanlar oluşturduk. Su, meyve suyu, meşrubat ve çeşitli ikramlarla sahada bizzat çiftçilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizler, üretimin ve üreticinin yanında olmaya kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

bursada bugday alimlari basladi ureticiye tam destek c8dd081c51d7

‘Üreticimizin her zaman yanındayız’

Bu yıl ilçede yaklaşık 75 bin dekar alanda buğday ekimi yapıldığını vurgulayan Başkan Ercan Özel, bu üretim sezonunda 45 bin ton civarında rekolte beklendiğini açıkladı. Bu yüksek rakamların Yenişehir’in tarımsal potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirten Başkan Özel, üretimin ve üreticinin her zaman yanında olacaklarının altını çizdi.

bursada bugday alimlari basladi ureticiye tam destek b7470d08ba8fbursada bugday alimlari basladi ureticiye tam destek f18c83741832bursada bugday alimlari basladi ureticiye tam destek 6db65c044bb3


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ, Tarım ve Orman Bakanlığı Su
Sıradaki Haber Bursa’nın suyu için eylem planı oluştu! BUSKİ’den verimlilik adımı