Bursa’da bulunan cesetle ilgili flaş gelişme

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, boğazı kesilmiş ve vücudunun birçok yerinden bıçaklanmış halde bulunan ceset bulunmuştu. Polis olayla ilgili olarak cesedi bulunan şahsın yakın arkadaşını gözaltına aldı.

Bursa’da bulunan cesetle ilgili flaş gelişme

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Çalı Mahallesi’nde evine gitmek üzere yürüyen bir çiftçi, Geyveli Caddesi’ne geldiği sırada boş arazide hareketsiz yatan kişiyi gördü.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, söz konusu kişinin öldüğünü belirledi.

 

Cesedin bir erkeğe ait olduğu, boğazının kesildiği ve vücudunun 20 yerinden bıçaklandığı da tespit edildi.

 

Olay yerindeki incelemelerin ardından ceset, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis yaptığı çalışmalar neticesinde cesedin Arabayatağı Mahallesi’nde ikamet eden Kadir Çevik’e (93) ait olduğunu belirledi.

ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

 

Olayla ilgili olarak, Kadir Çevik’in son olarak yakın arkadaşı Davut Ş. ile birlikte dolaştığı tespit edildi. Bunun üzerine operasyon düzenleyen polis, Şahin’i gözaltına aldı.

CİNAYETİN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Kadir Çevik’in Davut Ş.’ye kötü davrandığı, insanların içinde küçük düşürdüğü, bu yüzden Davut Ş.’nin olay saatinde aracın içindeyken, Çevik’i bıçakladığı ve yolun kenarına attığı, sonrasında da suç delillerini gizlemek için kıyafetlerini yakındaki dere yatağına attığı belirlendi.

Daha sonra ise şüphelinin kaçarak önce aracını, sonra kendi kıyafetlerini yıkadığı, Kadir Çevik’e ait botları ve olayda kullandığı bıçağı da Kayapa civarında ormanlık araziye attığı tespit edildi.

Şüpheli Davut Ş’nin sorgusunun devam ettiği, olayda kullanılan bıçak ve otomobil ile maktul ve şüpheliye ait kıyafetlere el konulduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X