Bursa’da buluştular

Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Marmara Bölge Yarışları, Botanik Park’ta gerçekleştirildi.

Bursa’da buluştular

RECAİ UYSAL

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe Marmara Bölge yarışları dün Bursa’da gerçekleştirildi.

Botanik Park’ta gerçekleştirilen organizasyonda Marmara Bölgesi’ndeki illerden 60 takım ve 263 sporcu kürsüye çıkma mücadelesi verdi.

Dünkü yarışlarla 2 etabı geride kalan organizasyon sonunda, 8 bölgede yapılan yarışlarda ferdi sıralamada ilk 4’e giren ve ilk 3 içinde yer alan takımlar 17 Aralık’ta Gaziantep’te yapılacak finallerde mücadele etmeye hak kazandı.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

2001-2003 doğumlular arasındaki sporcuların mücadele ettiği ve bin 500 metrelik parkurda gerçekleştirilen küçük kızlarda 2 kademe sonunda Üsküdar Belediyesi ilk sırada yer alırken, 2 bin metrelik parkurda yapılan küçük erkeklerde de aynı ekip zirveyi kaptırmadı. 1999-2000 doğumlular arasındaki sporcuların yer aldığı yıldızlarda ise 2 bin metrelik parkurda yapılan kızlarda Beşiktaş, 3 bin metrelik parkurda yapılan erkeklerde ise Pendik Belediyesi birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Yarışlar sonunda küçük kızlarda dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Muzaffer Karadeniz verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X