Bursa’da bunu yapan sürücülere ceza yağdı!

Bursa’da araçlarının egzozlarına aksesuar takarak aşırı gürültü çıkaran araç sürücülerine ceza yağdı. Osmangazi İlçe Emniyet ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 3 günde 43 bin lira ceza keserken 6 aracı da trafikten men ettiler.

Bursa’da bunu yapan sürücülere ceza yağdı!

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun başlaması ve vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması üzerine abart egzoz takan araç sürücülerine yönelik operasyon başlattı. Osmangazi ilçesinde her gün 6 ayrı noktada denetleme yapan ekipler, abart egzoz kullanan sürücülere 172 lira ceza kesti. Ekipler 3 gündeki kontrollerde toplamda 43 bin lira ceza yazdılar. 

Dün akşam özellikle Mudanya Yolu ve Emek bölgesinde abart egzoz takan araçlara ve motosikletlere yönelik denetim yapan ekipler, daha önce ceza kesilen ve verilen sürede egzozlarını değiştirmeyen 6 aracı trafikten men etti. 

Bir gecede 93 motosiklet ve otomobilin sorgulaması yapılırken, motosiklet üzerinde kasksız seyreden sürücülere de para cezası uygulandı.

Yetkililer, gürültü kirliliğine yol açacak egzoz kullanan motosiklet ve otomobil sürücülerine kesinlikle izin verilmeyeceğini bildirdi. Yetkililer, ilk yakalamada 172 lira para cezası verildiğini ve 3 günlük süre tanındığını, bu sürede araçlarının egzozunu değiştirmeyen kişilerin araçlarının bir dahaki yakalamada trafikten men edildiğini ve yeniden ceza kesildiğini açıkladılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X