Bursa’da buraya giden bir daha gitmek istiyor! İşte fiyatlar…

Doğa turizminin yeni rotası; Nefes Dağyenice kır evlerinden macera parkına, karavan kamp alanlarından gençlik merkezine kadar doğada yapılabilecek tüm aktivite alanlarını bünyesinde barındırıyor. Doğa içinde harika bir gün geçirmenin bedeli ne kadar? Detaylar haberimizde…

Bursa’da buraya giden bir daha gitmek istiyor! İşte fiyatlar…

Tabiatın güzellikleri ve doğayla iç içe olmak isteyenlerin adresi Nefes Dağyenice’yi ziyaret edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor… Bungalov evleri ile konaklama, macera parkı ile eğlence, karavan alanları ile doğada yapılabilecek tüm aktivite alanlarını bünyesinde barındırıyor.

Bursa’nın Nilüfer ilçesine 8 km mesafede eşsiz göl ve orman manzarası ile birçok kişinin nefes almaya geldiği bir doğa harikası yerde kalmak isteyenler için fiyat listesi:

Bungalow, göl manzaralı, bu evlerde bir gece geçirmek isteyenler için fiyat 4.600TL. Oda kahvaltısı eklendiğinde fiyat 4.900TL’ye çıkıyor.



Glamping Twin tarzında evlerde kalmak isteyenler için geceliği 1.700TL. Oda kahvaltısı isteyenler için fiyat
2.000TL’ye çıkıyor.

Kabuk Ev’de bir gece geçirmek isteyenler için fiyat 5.100TL. Oda kahvaltısı isteyenler için ise fiyat 5.400’e çıkıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X