Bursa’da cep telefonu gaspçısı yakayı ele verdi

Bursa’da küçük yaştaki çocukların yanına gelerek, ”Cep telefonunuzu kullanabilirmiyim, annemi arayacağım” dedikten sonra cep telefonunu gasp ederek kaçan şüpheli gözaltına alındı. Suç makinesi olan şüpheli Kamil S.’nin, arandığı ve kesinleşmiş hapis cez

Bursa’da cep telefonu gaspçısı yakayı ele verdi

HAKAN GÖNÜL / OLAY

 

Alınan bilgiye göre Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 1 hafta içerisinde 7 farklı yaşı küçük çocuğunun yanına gelip, ”Cep telefonunuzu kullanabilirmiyim. Annemi arayacağım” diyerek telefonu alan ve kaçan genç yaşlarda bir şüphelinin peşine düştü. Şüphelinin 12 farklı suçtan sabıkası bulunan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 20 yaşındaki Kamil S., olduğu tespit edildi. Kamil S., merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi’nde ki evinin yakınlarında gözaltına alındı. 

”BEN ÇALMADIM, TELEFONLARINI BENDE UNUTTULAR”

Kamil S., ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada ifadesi alınan Kamil S., ”Ben iyi niyet ile telefonlarını istedim, onlar telefonlarını bende unuttular, ben suçsuzum” diye ifade verdi. Polis ekipleri Kamil S.’nin, yanında 4 şüphelinin daha bulunduğunu ve yakalamak için soruşturma başlatıldığını belirtti. Kamil S., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X