Bursa’da çevre eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından 17 ilçe personeline çevre hizmetlerinin uygulanmasına yönelik eğitim verildi.

Bursa’da çevre eğitimi

Bursa’da 17 ilçe zabıta personeline yönelik çevre hizmetlerinin uygulanması eğitimi, BUSKİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Arge Şube Müdürlüğü ile yürütülen ‘Çevre Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Çevre Hizmetlerinin Uygulanmasında Yaşanan Aksaklıkların Giderilmesi ve Şikayetlerin İlgili Belediye Başkanlığı Tarafından Değerlendirilmesi’ eğitimi, ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol Şube Müdürlüğü’nden Çevre Kontrol Şube Müdürü Esra Eser sunumunda, ‘Gayri Sıhhi Müesseselerin Ruhsatlandırılması’, ‘Hafriyat Atıkları (Hafriyat Taşıma Araçlarına İzin Belgesi Düzenlenmesi ve Araç Takip Sistemi)’, ‘Gürültü Kirliliği ve Denetimi’ ile ‘Hava Kirliliği ve Denetimi’ konularında yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü’nden Atık Yönetimi Şube Müdürvekili Yeşim Dedeoğlu da sunumunda, ‘Evsel Atık Yönetimi’, ‘Sanayi Atık Yönetimi’, ‘Ambalaj Atık Yönetimi’, ‘Tıbbi Atık Yönetimi’ ve ‘Özel Atık Yönetimi’ konularında çalışmalarını paylaşarak ilgili zabıta müdürlükleri tarafından yapılması gereken işlemleri anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Nalan Fidan, Çevre Kontrol Şube Müdürü Esra Eser ve Atık Yönetimi Şube Müdürü Yeşim Dedeoğlu, eğitimin sonunda, sunumları ilgiyle dinleyen zabıta personelinin sorularını da cevaplandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X