Bursa’da çifte cinayetin zanlısı yakayı ele verdi

Bursa’nın merkez Yıldırım ve Kestel ilçelerinde 4 Eylül’de iki kişinin öldürülmesiyle ilgili bir zanlı, gözaltına alındı.

Bursa’da çifte cinayetin zanlısı yakayı ele verdi

Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesinde Aşkın Kızılkaya’nın (31) öldürüldüğü bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobilin arka koltuktan inerek kaçan kişinin D.Y. (26) olduğunu tespit etti.

D.Y’yi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, zanlının Kuşadası üzerinden Yunanistan’a kaçmaya çalıştığını ve Aydın’daki bir pansiyonda saklandığını belirledi. Adrese baskın düzenleyen ekipler, D.Y’yi yakalayarak Bursa’ya getirdi.

Kestel’de Serhat Erkibaş’ın (30) öldürülmesiyle de ilgili olduğu ileri sürülen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olaylar

4 Eylül’de Doğaçınar Mahallesi Kurtlu Sokak’ta bulunan 16 NEK 49 plakalı otomobilde başından vurulmuş halde sürücüyü gören vatandaşlar, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başında iki kurşun yarası olan Aşkın Kızılkaya’nın (31) hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Aynı gün Kestel’de bir mesire alanında Serhat Erkibaş’ın, silahla başından ve ayaklarından vurulmuş halde cesedi bulunmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X