Bursa’da çifte mesai

İki Bekar isimli oyunuyla önceki akşam Merinos AKKM’de Bursalıları selamlayan Emre Kınay, gece de Bora Öztoprak’la Hayal Kahvesi’nde konser verdi. Ertesi gün ise Bora Öztoprak, Zafer Plaza’da sahneye çıktı.

Bursa’da çifte mesai

FIRAT TORAMAN

ÖNCE OYUN SONRA KONSER

Sezen Aksu şarkıları projesiyle aynı sahnede buluşan Emre Kınay ve Bora Öztoprak, önceki gün Bursa’daydı. Ancak ünlü ikilinin Bursa ziyaretleri bu kez oldukça yoğun ve bir o kadar da karlıydı. Hayal Kahvesi’ndeki konser öncesi Merinos AKKM’de başrolünü Evrim Alasya ile paylaştığı oyununu sahneleyen Emre Kınay, böylece bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Oyun biter bitmez soluğu konserde alan Kınay, tiyatro yorgunluğunu atamadan bu kez şarkılarıyla Bora Öztoprak’a eşlik etti.

ÇİFTE PERFORMANS SERGİLEDİ

Emre Kınay gibi Bora Öztoprak ta Bursa ziyaretinde çifte mesai yaptı. Önceki gece Emre Kınay eşliğindeki Hayal Kahvesi konserinde büyük ilgi gören Bora Öztoprak, dün ise Zafer Plaza’da sevenlerini selamladı. Burada akustik konser veren Öztoprak, bu kez yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleriyel hep bir ağızdan söyledi. Bursa’dan tatlı bir yorgunlukla ayrılan sanatçılar, kazançlarını da ikiye katlamış oldular. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X