Bursa’da cirit atları demokrasi için yürüdü

Bursa’da cirit atları demokrasi için yürüdü. Demokrasi Meydanı’na atlarıyla gelen Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü üyeleri darbe girişimini lanetleyip “demokrasinin bekçisiyiz” dedi.

Bursa’da cirit atları demokrasi için yürüdü

15 Temmuz tarihinde FETÖ’cü bir grup asker tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokağa dökülen halk, nöbetin 12. gününde de meydanları boş bırakmadı.15 Temmuz Bursa Demokrasi Meydanında toplanan binlerce Bursalı Türk bayrakları eşliğinde demokrasi nöbetini tuttu.

Arabalarıyla caddeleri dolduran vatandaşlara Bursa’da Atları üzerinde nöbete gelen Bursa ata atlı cirit spor kulübü üyeleri de katıldı Atlarıyla meydanlara inen 120 sporcu darbe girişimcilerine adeta gözdağı verdi.

Kulüp Başkanı Maksut Gürel, “Memleketimizin sahipsiz olmadığını göstermek adına bu gün meydanlardayız. Ne devletimizi ne de Cumhurbaşkanımızı bu FETÖ’cü darbeci bozuntularına yedirmeyiz. Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü olarak devletimiz ve milletimizin yanında her zaman göreve hazırız diye konuştu. Atlı sporculara vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X