Bursa’da çöken yol mahalleliyi korkuttu

Bursa’da bir iş merkezi inşaatının yanındaki yolun çökmesi mahalleliye büyük bir korku yaşatırken olayda şans eseri kimsenin zarar görmemesi derin bir nefes aldırdı.

Bursa’da çöken yol mahalleliyi korkuttu

Olay gece yarısı saat 01:00 sıralarında, merkez Nilüfer ilçesinin Karaman Mahallesi’nde gerçekleşti. 

Edinilen bilgilere göre özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatı ile yolda yağışlı havaların etkisiyle çökme meydana geldi. Geçtiğimiz gün yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü. 

Çatırtıyı duyan mahalleli, pencere ve balkonlara çıkarak çökme anına tanık oldular. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve Nilüfer Belediyesi ekipleri bölgede incelmelerde bulundu. Olayın gece saatlerinde yaşanmasından dolayı inşaatta çalışma olmaması ve çökme sırasında sokaktan kimsenin geçmemesi daha büyük bir facianın önüne geçti. 

Çökmenin meydana geldiği yerin birkaç metre yakınında bulunan evlerde oturanların ise tedirginliği devam ediyor. Büyük bir korkuyla sokağa fırlayan mahalleli böyle bir olayı beklediklerini ve daha önce defalarca yetkililere uyarılarda bulunduklarını iddia etti.

Ayrıca vatandaşlar çökmenin yaşandığı yerde bulunan elektrik direğinin de tehlike arz ettiğine dikkat çekti. Öte yandan olay yerine tedbir amaçlı Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri de gelerek burada önlem aldılar.

Polis ve belediye yetkilileri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X