Bursa’da çorbacı önünde dehşet

Bursa’da, kardeşiyle çorbacının önünde bekleyen Çetin B. (26), kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Çetin B. hastaneye kaldırılırken, saldırganın kaçış anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Bursa’da çorbacı önünde dehşet

Olay, saat 17.00 sıralarında, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Yeşilova Caddesi’ndeki çorbacının önünde meydana geldi.

Kardeşiyle çorbacının önünde bekleyen Çetin B., kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla bacağından ve kasığından vuruldu. Çetin B. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Çetin B. olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken polis ekipleri de şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAÇIŞ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Saldırganın kaçtığı anlar ise çevredeki güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şüphelinin kaçarken şapkasını düşürdüğü ve koşarak uzaklaştığı görüldü.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X