Bursa’da darbe girişimini fırsata çeviren dolandırıcı tutuklandı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, telefonla aradığı kişilere kendisini “savcı” ve “polis” olarak tanıtıp, isimlerinin darbe girişimine karıştığını söyleyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Bursa’da darbe girişimini fırsata çeviren dolandırıcı tutuklandı

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa genelinde meydana gelen telefonla dolandırıcılık olaylarının faillerinin yakalanması için yürüttüğü çalışmalar sonucunda, çok sayıda dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan D.D’yi (24) bir müştekiden para alırken suçüstü yakaladı.

 

Mudanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bunun üzerine ilçede bu tür olaylardan mağdur olan kişileri teşhis için İl Emniyet Müdürlüğüne davet etti.

 

D.D’ye 3 bin 300 avro, 6 bin 783 dolar ve 6 bin lira veren mağdurlardan Ayşe B., 20 bin lira kaptıran Hatice Ç. ile 105 bin lira veren Hasan K, şüpheliyi teşhis etti.

 

Güvenlik kamera kayıtlarından şüphelinin suçun gerçekleştiği tarihlerde Mudanya’da olduğu tespit edildi.

 

Telefonla aradığı kişilere kendisini “savcı” ve “polis” olarak tanıtıp, isimlerinin darbe girişimine karıştığını söyleyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen D.D, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X