Bursa’da dehşet! Mekana alınmayınca…

Bursa Setbaşı’ndaki kafeler sokağında, alkollü olduğu gerekçesiyle bir mekana alınmayan şahıs, sinir krizi geçirerek silahına sarıldı. Rastgele ateş açan saldırgan, tartıştığı kişiyle birlikte yan mekanda olayla ilgisi olmayan 3 kişiyi de yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Şahsın olaydan önce tartıştığı mekan sahipleriyle yaşadığı arbede ve darp edilmesi güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Bursa’da dehşet! Mekana alınmayınca…

Olay, akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Setbaşı Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs, alkollü olduğu gerekçesiyle girmek istediği mekana alınmadı.

Bunun üzerine öfkelenen saldırgan, belinden çıkardığı tabancayla mekana doğru art arda ateş etti.

4 YARALI

Kurşunlardan bazıları tartıştığı Müşteki A.O. (43), bazıları ise yan mekanda müşteri olarak bulunan A.A., (44) S.A., (30) M.Ş.Ç. (67) isimli vatandaşlara isabet etti.

Yaralanan 4 kişi, kanlar içinde yere yığılırken çevrede büyük panik yaşandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan olaydan önce şahsın alkollü olarak geldiği mekanda tartışma çıkarınca darp edildiği anlar ve kargaşa ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X