Bursa’da dehşet saçan pompalı saldırgan yakalandı

Bursa’da bir parkta iki kişiyi yaralayan pompalı saldırgan yakalandı. Yaralılar sanık ile daha önce kavga ettiklerini söylerken, iki kişiyi vuran Veysel Tutar, ise eşine laf attıkları için tüfeğini ateşlediğini iddia etti.

Bursa’da dehşet saçan pompalı saldırgan yakalandı

Bülent CİVANOĞLU

Bursa’nın Muradiye Mahallesinde bulunan parkta 2 hafta önce meydana gelen olayda, Veysel Tutar (27) parkta çay içen Mustafa Uçar ve Emre Güven’i pompalı ile yaralamıştı.

Mustafa Uçar, olayda ağır yaralanırken Emre Güven, ayakta tedavi edilmişti.

Yaralılar polise verdikleri ifadede seyyar olarak pazarlarda tekstil ürünleri sattıklarını söyleyerek, “Veysel ile tezgah açma yüzünden tartışarak kavga etmiş ve mahkemelik olmuştuk. Olay günü çay içerken pompalı tüfek ile parka geldi ve üzerimize ateş etti”dediler.

2 hafta sonra Gemlik İlçesinde bir akrabasının yanında yakalanan sanık Veysel Tutar, ise ifadesinde yaraladığı Mustafa Uçar’ın eşine laf attığını iddia ederek,” Bunu duyunca evdeki ruhsatsız pompalı tüfeği aldım. Parkta arkadaşı Emre Güven, ile çay içen Mustafa Uçar’ı vurdum. Daha sonra  eve geri dönerek tüfeği yatağımın altına sakladım ve Gemlik’e kaçtım”dedi. 

Şüpheli Veysel Tutar, “Kasten adam öldürmeye teşebbüs”suçundan adliyeye sevk edilecek.an

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X