Bursa’da o anlar kamerada! Fotoğraf çektirirken dehşeti yaşadı

Bursa’da Uludağ’ın eteklerindeki Keles ilçesinde buz tutan Gököz Göleti’nde fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi buzun kırılmasıyla kendini dondurucu suda buldu. Yine Keles ilçesinde bir grup doğasever de Dağdibi Köyü’nde buz tutan gölde keyif yaptı. Öte yandan Gemlik’te ise bir kişi soğuk soğuk hava aldırmadan denize girerek yüzdü. O anlar böyle kameraya yansıdı.

Bursa’da o anlar kamerada! Fotoğraf çektirirken dehşeti yaşadı

Keles İlçesinde ise karlı tepelerin arasında kalan Gököz gölü buz tuttu. Bir kişi arkadaşlarıyla buzun üzerinde fotoğraf çektirmek istedi. Fakat aniden buzun kırılmasıyla suya düşen kişi hem arkadaşlarını hem de izleyenlerin yüzünü güldürdü.

ONLAR DA KEYİF SÜRDÜ

Yine Keles ilçesinde bir doğasever grup ise yine aynı ilçeye bağlı Dağdibi Gölü’nde buz tutan suyun tadını çıkarmak için suya girip dakikalarca keyif yaptı. İzleyenlerin içini üşüten görüntüler kameraya anbean yansıdı.

SOĞUK HAVADA DENİZE GİRDİ

Gemlik ilçesinde yüzmeye doyamayan bazı vatandaşlar soğuk havaya meydan okudu.

Kurşunlu’da 7 derece olan hava sıcaklığına rağmen, yüzmekten geri durmayan kişi, buz gibi suya atlayarak dakikalarca yüzdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X