Bursa’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların “demokrasi nöbeti” devam ediyor.

Bursa’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak AK Parti İl Başkanlığının da bulunduğu Fomara Meydanı’na akın eden binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar atıp, tepkilerini dile getirdi.

 

Meydanda kurulan platformda mehter takımının verdiği konsere vatandaşlar da eşlik etti. Daha sonra Kur’an-ı Kerim tilavetiyle edilen duaların ardından bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri sahneye çıkarak günün anlamına ilişkin konuşmalar yaptı.

Demokrasi şölenine katılmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için meydana geldiğini söyleyen Gülşen Aka, “Ülkemin ve milletimin geleceği için buradayım. Eğer bugün yurdumuza, Meclisimize ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmazsak, gelecek bizler için hiç iyi olmayacaktır.” diye konuştu.

Teoman Dora ise “demokrasi nöbeti”nin 4’üncü gününde milletin darbe girişimcilerine ders vermeye devam ettiğini belirterek, “Ordumuzun, polisimizin ve Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız. Fetullah Gülen denilen şahısla beraber bu darbe girişimine katılarak TBMM’yi bombalayan ve üzerine Türk askeri üniforması geçirmiş FETÖ’cü teröristler için idam istiyoruz.” dedi.

Yoğun trafik yüzünden binlerce vatandaşın da ulaşmakta güçlük çektiği meydanda bulunanların “demokrasi nöbeti” devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X