Bursa’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Bursa’da on binlerce kişi, demokrasi şöleni için bu gece de meydanları doldurdu.

Bursa’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Bursa’da Fomara Meydanı’nda AK Parti İl Başkanlığı önünde Türk bayraklarıyla toplanan binlerce vatandaş, darbe karşıtı sloganlar attı. Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, demokrasi için meydanları çoluk çocuk demeden doldurdu. Askerin içindeki bir grubun darbe girişiminin püskürtülmesini tebrik eden coşkulu kalabalık, demokrasi için sokakları boş bırakmadı. Bazı vatandaşların demokrasi şölenine yeni doğmuş çocuklarıyla katıldığı görüldü. Köylü vatandaşlar ise traktörleriyle şehir merkezinde tur attı. “İdam cezası geri gelsin”, “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “Devlete uzanan eller kırılsın” şeklinde sloganlar atan kalabalığın AK Parti önündeki kutlamaları devam ediyor. Fomara Meydanı trafiğe kapatılırken, polis geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Çiftçiler nöbete traktörleriyle geldi

Bursa’nın farklı köylerinden vatan nöbetine traktörleriyle gelen çiftçiler ise “Çiftçiler burada, darbeciler nerede?” sloganları attılar. Onlarca traktörden oluşan konvoy ilginç görüntülere sahne olurken vatandaşlar bu anları fotoğraflamayı da ihmal etmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X