Bursa’da demokrasi şehitleri için mevlit

Osmangazi Belediyesi, 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlar için mevlit okuttu.

Bursa’da demokrasi şehitleri için mevlit

Mihraplı Camii’nde ikindi namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe kalkışmasını engellemek için şehit olan 239 polis, asker ve sivil vatandaş için mevlid-i şerif okutuldu. Osmangazi Müftüsü Cahit Çetin ve Mihraplı Camii imam ve hatipleri tarafından okunan mevlid-i şerifi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, belediye bürokratları, muhtarlar ve vatandaşlar dinledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, demokrasi şehitlerini saygıyla andıklarını belirterek, “Herkesin bildiği gibi 15 Temmuz gecesi ülkemiz, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin hain bir saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Yaşanan darbe kalkışmasına karşı vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla devletini, milletini, bayrağını ve demokrasisini korumak adına meydanlara çıktı. Memleketi için tanklara, mermilere, bombalara karşı kendini siper etti. Halkımızın bu dik duruşu dünyaya örnek oldu” diye konuştu.

Mevlidin ardından vatandaşlara soğuk sandviç ve meyve suyu ikram edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X