Bursa’da dev maç! Zirveye kim çıkacak?

Bu sezon oynadığı 5 resmi maçı da kazanan Potanın Timsahları Anadolu Efes’i ağırlıyor… Frutti Extra Bursaspor’un Anadolu Efes ile girişeceği zirve mücadelesi Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak.

Bursa’da dev maç! Zirveye kim çıkacak?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve EuroCup’ta yoluna lider olarak devam eden, bu iki kulvarda oynadığı 5 maçı da kazanan Frutti Extra Bursaspor bugün çok önemli bir maça çıkıyor.

Yeşil beyazlılar, Süper Lig 4. hafta maçında, kendisi gibi 3’te 3 yapan Anadolu Efes’i konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak.

TÜM BİLETLER TÜKENDİ
Bursasporlu taraftarların büyük ilgi gösterdiği mücadelede biletlerin tamamı maçtan iki gün önce tükendi. Yeşil beyazlı ekip, güçlü rakibini taraftarının büyük desteğiyle yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Frutti Extra Bursaspor’da sakatlıkları devam eden Zach Auguste ve Enes Berkay Taşkıran’ın yanı sıra, henüz Türkiye’ye gelmeyen yeni transfer Sindarius Thornwerll de bugünkü maçta forma giyemeyecek.

18.00/ beIN Sports 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X