Bursa’da dev organizasyon! İşte Bursaspor ve Tofaş’ın rakipleri…

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvada 16.30’da Bursaspor İnfo Yatırım-Bahçeşehir Koleji, 19.00’da ise Tofaş-Darüşşafaka Lassa maçları oynanacak.

Bursa’da dev organizasyon! İşte Bursaspor ve Tofaş’ın rakipleri…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden TOFAŞ’ın ev sahipliğini yapacağı 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası bugün start alıyor.

Geçirdiği trafik kazası sonucu 2001 yılında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş’ın anısına Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda cumartesi gününe kadar sürecek turnuvada ev sahibi TOFAŞ’ın yanı sıra Bursaspor İnfo Yatırım, Bahçeşehir Koleji, Çağdaş Bodrumspor, Darüşşafaka Lassa ve Galatasaray NEF takımları mücadele edecek.

Günün ilk maçında saat 16.30’da Bursaspor İnfo Yatırım ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da ise Tofaş-Darüşşafaka Lassa maçı oynanacak.

HER MAÇA AYRI BİLET

Bu önemli organizasyonun biletleri Biletix.com’dan online olarak 25 TL’den satışa sunulurken, gişe bilet satışı ise turnuva günleri ilk 3 gün saat 12.00’den; final günü saat 10.00’dan itibaren Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu bilet gişesinden gerçekleştirilecek. İl Güvenlik Kurulu kararı gereği turnuvadaki tüm karşılaşmalar için ayrı ayrı, maçlık bilet satışı yapılacak. 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası, ev sahibi TOFAŞ’ın youtube hesabında yayınlanacak.

TURNUVA PROGRAMI

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu

BUGÜN

16.30 Bursaspor İnfo Yatırım-Bahçeşehir Koleji

19.00 Tofaş-Darüşşafaka Lassa

YARIN

16.30 Galatasaray Nef-Bursaspor İnfo Yatırım

19.00 Çağdaş Bodrumspor-TOFAŞ

CUMA

16.30 Bahçeşehir Koleji-Galatasaray Nef

19.00 Darüşşafaka Lassa-Çağdaş Bodrumspor

CUMARTESİ

13.00 A GRUBU 3.’SÜ – B GRUBU 3.’SÜ (Beşincilik Maçı)

15.30 A GRUBU 2.’Sİ – B GRUBU 2.’Sİ (Üçüncülük Maçı)

18.00 A GRUBU 1.’Sİ – B GRUBU 1.’Sİ (Şampiyonluk Maçı)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X