Bursa’da devir teslim zamanı!

Bursaspor’da Divan Başkanlık Kurulu ve Bursapor Vakfı’nda devir teslim töreni yapıldı…

Bursa’da devir teslim zamanı!

Bursaspor’da geçtiğimiz hafta yapılan Divan Başkanlık Kurulu ve Bursaspor Vakfı seçimlerinin ardından yeni yönetimler görevlerini devraldı…

Yeşil beyazlı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;

Galip Sakder başkanlığında yeni seçilen Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu, görevi teslim aldı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde düzenlenen törene, Divan Kurulu Onursal Başkanı Kadir Şankaya, Eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na seçilen Galip Sakder’in yanı sıra; Divan Kurulu Üyeleri Levent Batur, Haluk Hısımcıl, Mehmet Galip Toplan, Yücel Akgün, Yüksel Türker, Seyfullah Yıldız, Ömer Feridun Özkaya, Ömer Cihan ve Mehmet Dursun katıldı.

Törende konuşan Eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç “Hakikaten zor bir süreç. Bu zor süreçte Bursasporumuzun Genel Kurulu’nda ve bu kongrede 3’er adayın çıkmasını Bursaspor’un her zaman ayakta duracağının bir simgesi olarak görüyorum. Tek arzumuz 2021-2022 Sezonunda Kulübümüzün arzu ettiği yer olan Süper Lige çıkmasıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde olmak çok önemli. Sizlerin bunu başaracağına inanıyorum. Bizim yapmaya çalışıp da yapamadıklarımızı sizlerin gerçekleştireceğine inanıyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun dileklerimle hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder de şu ifadeleri kullandı. “Ben ve arkadaşlarım elimizden geldiği kadar sizlerin ve tüm Bursa’nın desteğiyle çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Sizler burada görevi devrediyorsunuz ama göreviniz burada bitmiyor. Sorumluluğunuz bundan sonra bizlerle beraber daha da artıyor. Şu ana kadar verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ediyorum. Biz bir olmak zorundayız, hep beraber olmak zorundayız ki bu işlerin altından kalkabilelim.”

Törenin ardından Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, Eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç’e bugüne kadarki katkılarından dolayı hediye takdim etti.

Bursaspor Vakfı’nda yapılan devir teslim töreni için şu açıklama yapıldı:

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Bursaspor Vakfı Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Ali Ademoğlu ve yönetimin devir teslim töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde gerçekleşti. Törene Bursaspor Vakfı yönetim kurulu ve Bursaspor Vakfı eski başkanı Galip Sakder katıldı.

Bursaspor Vakfı eski başkanı Galip Sakder devir teslim töreninde şöyle konuştu; “Artık birlik, beraberlik zamanı. Benimle beraber bu yola çıkıp Vakıf’ta yürüyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimiz Bursaspor Vakfı’nı en iyi yerlere taşıyacaklardır. Kim Bursaspor’a hizmet ediyorsa onların arkasındayız. Ben güvenilir bir ele bırakıyorum. Ali Ademoğluve ekibine hayırlı, uğurlu olsun diyorum.

Bursaspor Vakfı Başkanı Ali Ademoğlu ise ” Değerli Divan Başkanım Galip Sakder’e Vakıf’a verdikleri emekler şahsınız ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik devam edecektir. Vakıf çok önemli burada görev almaz bizler için bir şeref. Vakıf’ın en önemli özelliği fiziksel yapılar yapmasıdır. Bizim hayalimiz Bursaspor Okulu, bununla ilgili temasları yapacağız. Bursaspor Müzesi için girişimlerimiz olacak. Birlik olup her şeyi yapacağız.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu ile Bursaspor Vakfı yöneticileri devir teslimin ardından yeşil beyazlı yönetimi ziyaret etti… Ziyaretle ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

Divan Başkanlık Kurulu ve Bursaspor Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Ziyarete Divan Başkanlık Kurulu ve Bursaspor Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Gürler, Tamer İşler, Osman Uçar, Batu İlker Demirtaş, Serhat Akgün, Ali Ağır ve Mustafa Ermiş ile Teknik Direktörümüz Mustafa Er katıldı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder ve Bursaspor Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ademoğlu, Yönetim Kurulumuza başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Yönetim Kurulumuza baklava ve çiçek hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X