Bursa’da doktora saldırmıştı! Serbest bırakıldı

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde, ‘maske’ takması için kendisini uyaran Dr. Fatıma Bostan’a saldıran ve gözaltına alınan Vedat O., işlemlerinin ardından sevk adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa’da doktora saldırmıştı! Serbest bırakıldı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, Çocuk Acil Servisinde görevli Doktor Fatıma Bostan, iddiaya göre, çocuğunu muayeneye getiren Vedat O.’yu maske takması yönünde uyardı.

Vedat O., maske takmayı reddederek, doktordan çocuğunun tedavisini yapılmasını istedi.

Doktor Bostan’ın bir kez daha uyarması üzerine sesini yükselten Vedat O.’yu hastane güvenliği sakinleştirmeye çalışırken, durum polis ekiplerine bildirildi. Doktora saldırmaya çalışan öfkeli baba, “Benim çocuğuma bakacaksın” diyerek Dr. Fatıma Bostan’ı tehdit etti.

Diğer doktorlar ve hastane güvenliği tarafından odadan çıkarılan Vedat O., güçlükle sakinleştirildi. Dr. Fatıma Bostan saldırgandan şikayetçi olurken, Vedat O., polis ekiplerince gözaltına alındı.

SERBEST KALDI

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Vedat O., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Vedat O., ‘Görevli memura hakaret’ suçlamasıyla çıkartıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X