Bursa’da dondurma kavgasında ceza yağdı

Bursa’nın Kestel İlçesi’nde geçen yıl Temmuz ayında bir çiftin 10 yaşındaki çocuğuna dondurma verilmemesiyle başlayan, işyeri taşlamaya kadar varan kavgayla ilgili dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, sanıklardan Şentürk Kırdudu’ya 7 yıl 6 ay, arkadaşı İsmail

Bursa’da dondurma kavgasında ceza yağdı

Kestel İlçesi’nde oturan Nurgül ve Daimi Gül çifti, geçen yıl Temmuz ayında çocukları 10 yaşındaki Murat ile birlikte Ahmet Vefik Paşa Mahallesi’nde bulunan Kent Parkı’na gitti. Daimi Gül, dondurma isteyen oğlu Murat’a para vererek parkta bulunan Şentürk Kırdudu’nun işlettiği büfeye giderek dondurma almasını istedi. 

Bu sırada tezgahta bulunan Şentürk Kırdudu’nun oğlu Can Kırdudu, dondurma isteyen Murat Gül’e işinin olduğunu söyleyerek bir süre beklemesini söyledi. Bunun üzerine anne ve babasının yanına dönen Murat Gül, kendisine dondurma verilmediğini söyleyince, buna sinirlenen anne Nurgül Gül büfeye gidip Can Kırdudu ile tartıştı. Bu sırada işyerine gelen baba Daimi Gül de Can Kırdudu’ya tokat attı. Oğlunun dövüldüğünü öğrenen işyeri sahibi Şentürk Kırdudu ve arkadaşı İsmail Kurubaş da yolda önlerini kestikleri Gül çiftine sopayla saldırdı.

Hastaneye kaldırılan Daimi Gül yoğun bakıma alınırken, yakınları ise o akşam işyerini taşladı. Olay sonrası yakalanan Şentürk Kırdudu ile İsmail Kurubaş tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haklarında 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘basit yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından dava açılan Şentürk Kırdudu ve İsmail Kurubaş’ın yargılanması tamamlandı. Son duruşmada pişmanlık duygularını dile getiren sanıklardan İsmail Kurubaş 10 yıl 5 ay, Şentürk Kırdudu ise 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X