Bursa’da dünyanın en güzel longozu için özel talep!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’in, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan talep ettiği önemli bir projenin detaylarını bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa’da dünyanın en güzel longozu için özel talep!

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Gerçek olan şu… Bursa son dönemde ulaşım yatırımlarını en az alan kentlerin ilk sırasında. Üstelik, pek çok açıdan özellikleri olan kentiz.

İşte…

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin de TBMM Plan Bütçe Komisyonu’ndaki konuşmasında Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na bunu anımsatırken kendi seçim çevresi Karacabey’den örnek verdi:

“Karacabey Boğaz Yolu, sadece 20 kırsal mahalleye giden yol değildir. Dünyanın en güzel longoz ormanı Karacabey Longozu’na götüren yoldur. 20 kilometrelik sahil şeridine götüren yoldur. Dünyanın en büyük ıhlamur ormanlarına götüren yoldur.”

İstediği şu:

“30 kilometrelik yol bölgenin talihini değiştirecek, stratejik ve katma değeri yüksek yatırımdır. 2023’e kadar mutlaka bitirilmesi noktasındaki bölgemizin, halkımızın hassasiyetini sizlere iletmek istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X