Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da bir ton hamsi dağıtıldı

Bursa’da Osmangazi Belediyesi ile Marmara Karadenizliler Federasyonunca (MARKAFED) düzenlenen “Karadeniz Hamsi Festivali”nde bir ton balık pişirilerek ziyaretçilere ikram edildi.

Bursa'da Osmangazi Belediyesi ile Marmara Karadenizliler Federasyonunca (MARKAFED) düzenlenen "Karadeniz

Federasyonun Bursa Şubesi tarafından üye Karadeniz illerinin derneklerinin katılımıyla Çarşamba Kapalı Pazar Alanı’nda organize edilen festivalin açılış töreni gerçekleştirildi.

Yöresel sanatçıların seslendirdiği Karadeniz türküleri eşliğinde festivale katılanlar horon tepip eğlendi.

Ayrıca alanda kurulan mangallarda pişirilen bir ton hamsi, saatler öncesinden sıraya girenlere ikram edildi.

Karadeniz yöresine özgü lezzetlerin stantlarda satışa sunulduğu festival, 3 gün sürecek.

Bu yıl ikinci ayağı düzenlenen festivalin 3. aşaması Nilüfer ilçesindeki Beşevler Kapalı Pazar Alanı’nda 23 Aralık’ta başlayacak, ziyaretçilere açılışta bir ton hamsi ikram edilecek.


Avatar Seç KAPAT
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği söyleşide konuşan yazar İnci Aral, Türkiye’nin kanayan
Sıradaki Haber İnci Aral Nilüfer’de okurlarıyla buluştu