Bursa’da düzensiz göç denetimi

Bursa’da polis ekipleri, düzensiz göçle mücadele kapsamında kent genelinde geniş çaplı huzur uygulaması gerçekleştirdi. Denetimlerde 3 bin 929 kişi sorgulandı, 34 kişiye işlem yapıldı.

Bursa’da düzensiz göç denetimi

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi ile düzensiz göçün önlenmesi amacıyla il genelinde denetim gerçekleştirdi.

7 Ekim günü saat 00.00 ile 18.00 arasında yapılan uygulamada toplam 3 bin 929 şahıs sorgulandı. 34 kişi hakkında çeşitli işlemler yapılırken, 75 araç da kontrol edildi.

Denetimler sonucunda toplam 288 bin 360 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kamu düzeninin ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X