Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da ekipleri harekete geçiren ihbar!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, İDO İskelesi yakınlarında iki kişinin denizde olabileceği yönünde yapılan ihbar ekipleri harekete geçirdi.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, İDO İskelesi yakınlarında iki kişinin denizde olabileceği

İhbar üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, Mudanya Arama Kurtarma (MAK) ekipleri ve sağlık görevlileri bölgeye sevk edildi. Ekipler, deniz yüzeyi ve kıyı hattında yaklaşık iki saattir aralıksız arama-kurtarma çalışması yürütüyor.

Dalgaların yoğun olduğu saatlerde sürdürülen arama, çevredeki vatandaşlarda tedirginlik ve merak uyandırdı. Sahil Güvenlik’in özel dalgıçları su altında geniş çaplı tarama gerçekleştirirken, plajlarda sahipsiz elbise, ayakkabı ve kişisel eşyalar gibi izler titizlikle araştırılıyor.

Yetkililer, şu ana kadar herhangi bir bulguya ulaşılamadığını, arama çalışmalarının denizden ve karadan kesintisiz devam ettiğini bildirdi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da sıcak havadan bunalan bir ayı, kırsal alanda bulunan su
Sıradaki Haber Bursa’da sıcaktan bunalan ayı bakın ne yaptı